Micii Exploratori

Tabere

Tabere Micii Exploratori

La nevoie organizăm tabere care se adresează copiilor cu vârste între 9-12 ani în cadrul cărora aceștia au ocazia de a învăța prin experiențe în aer liber, de a dezvolta abilități sociale și de a crea amintiri prețioase.

Ne asigurăm că toate activitățile sunt sigure și adaptate vârstei și nivelului de dezvoltare al copiilor, că liderii care sunt implicați au instruirea, abilitățile și inima necesare pentru o astfel de slujire. 

Taberele Micii Exploratori sunt disponibile cu prioritate copiilor care frecventează un club local și mai apoi copiilor care nu sunt parte a unei lucrări locale. 

Tabere Tineri Exploratori

Tabere Tineri Exploratori se adresează adolescenților cu vârste cuprinse între 13-15 ani și este o experiență captivantă și edificatoare, oferindu-le ocazia să-și dezvolte abilitățile de supraviețuire, să exploreze natura și să-și construiască relații puternice cu cei din jur. Totodată este un mediu propice pentru a auzi Evanghelia și a fi provocați să îl urmeze pe Hristos

Avem grijă ca tabăra este bine planificată, că activitățile sunt adaptate grupului de adolescenții care participă și că toate măsurile de siguranță sunt respectate. 

Cu prioritate organizăm taberele, pentru adolescenții care frecventează un club local de Tineri Exploratori cu posibilitatea (în limita locurilor disponibile) de a deschide lista și pentru alți participanți.